Buitensporig, top-down, snoeshaan.
 • GeenStoel beïnvloedde publiek Songfestival

  1

  Krap een week bestaat GeenStoel.nl en het eerste succes is al binnen! Nederland koos voor Vinzzent.

  Op zondag 7 februari 2010 zou beslist gaan worden wie de Nederlandse eer hoog zou gaan houden op het Eurovisie Songfestival 2010. Het nummer stond al vast: Ik Ben Verliefd (Sha-la-lie), maar de zanger of zangeres niet. Via een ingewikkeld en ingenieus marketingplan riep GeenStoel op massaal te stemmen op Vinzzent.

  Maar het mocht niet baten. De organiserende omroep (Tros) had een nog ingewikkeldere constructie bedacht om het publiek buitenspel te zetten. Het hele volk werd vertolkt door een handjevol mensen in de zaal en dat was dan 20% van de uitslag.

  De vakjury maakte het spannend. George Baker en Daniel Dekker kozen Sieneke. Tatjana Simic en Johnny Logan wilden dat Loekz won. Het publiek liet zich daarentegen massaal horen voor Vinzzent:

  Wat volgde was chaos. Een totaal onthutste Pierre Kartner koos na lang wikken en wegen voor Sieneke. Vinzzent maakte toen al geen kans meer. Het belangrijkste is niet dat Sieneke nu naar het Songfestival gaat, maar dat GeenStoel een serieuze rol voor zich aan het opeisen is in het medialandschap. Dit smaakt naar meer!

  Tags: , , , , ,
  February 8th, 2010Paul Stoel Muziek

1 Trackbacks / Pingbacks

 • comment maigrir vite…

  […] Vous continuerez à avoir le bénéfice de la caféine comme un pick-me-up, mais ne verront pas les résultats de votre diète tombent à l’eau […]…

Leave a reply

Please leave these two fields as-is:

Protected by Invisible Defender. Showed 403 to 278,901 bad guys.