Buitensporig, top-down, snoeshaan.
 • Stem wel op Vinzzent!

  1

  Twee dagen geleden stond er een pittig stukje over Vinzzent op deze site. Ik was bang dat de zanger ten prooi zou vallen aan de commercie van het Songfestival en riep op om massaal niet te stemmen op hem aanstaande zondag.

  Vinzzent verrast vandaag. Hij heeft namelijk een eigen, creatieve versie gemaakt op Ik Ben Verliefd (Sha-la-lie):

  Het negatieve stemadvies zet ik daarom nu om in een positief stemadvies. Stem op Vinzzent! Hij slaat geen modderfiguur op het Eurovisie Songfestival 2010 in Noorwegen en heeft bovendien de leukste artiestennaam van Nederland.

  Tags: , , , ,
  February 3rd, 2010Paul Stoel Muziek

1 Trackbacks / Pingbacks

Leave a reply

Please leave these two fields as-is:

Protected by Invisible Defender. Showed 403 to 302,011 bad guys.