Buitensporig, top-down, snoeshaan.
 • Colgate-gate

  4

  Verbaasd keek ik naar de televisie. In een spotje van Oral B werd tussen neus en lippen gezegd dat het Maand van de Mond is. Ludiek. Slimme marketing. April, Maand van de Mond. Googlen. Niets!

  Alleen op de site van Mediamarkt kwam ik het volgende filmpje tegen:

  Op zich al vreemd dat er bijna nergens aandacht wordt geschonken aan deze week, zelfs de eigen Oral B-website lijkt het te ontgaan. Maar op dit moment wordt het verhaal nóg gekker: Colgate heeft namelijk oktober tot Maand van de Mondgezondheid uitgeroepen. De concurrent! Ja, je leest het goed: Maand van de Mondgezondheid.

  Moraal van het verhaal? Het weken/dagen/maanden van in het teken staan van iets is bijzonder ernstig gedevalueerd. GeenStoel doet er daarom met speels gemak aan mee en roept deze week uit tot de Week van het Vervolg. Want dat bestaat nog niet. Dat heb ik namelijk gegoogled.

  Tags: , , , , ,
  April 13th, 2010Paul Stoel Week van het Vervolg
 

2 responses to “Colgate-gate” RSS icon


2 Trackbacks / Pingbacks

Leave a reply

Please leave these two fields as-is:

Protected by Invisible Defender. Showed 403 to 463,680 bad guys.